loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Image 0

Wheels by Lex

wij-staan-woor-line-image.png

Meer dan 25 jaar
ervaring met klassiekers

Bij Wheels by Lex delen we een passie voor klassieke old-timers. We zijn een bedrijf dat is opgericht met het doel om de schoonheid en de tijdloze elegantie van deze prachtige voertuigen te delen en te behouden. Of je nu een verzamelaar bent die op zoek is naar een zeldzaam juweeltje of een liefhebber die zijn droomauto wil verwezenlijken, wij staan klaar om je te helpen jouw perfecte old-timer te vinden.

Image 0
 • The best
  of classic vehicles

  We hanteren een grondig inspectieproces om ervoor te zorgen dat elke klassieker die we aanbieden voldoet aan de hoogste normen. We hechten veel waarde aan authenticiteit en stellen alles in het werk om de oorspronkelijke kenmerken en charme van elk voertuig te behouden.

 • Not just a car,
  it's an experience

  Onze missie is om onze klanten te voorzien van een uitzonderlijke ervaring. We begrijpen dat het kopen van een klassieke auto een bijzondere gebeurtenis is, en daarom streven we ernaar om je van begin tot eind te begeleiden.

 • Uniqueness
  for everyone

  Of je nu op zoek bent naar een sportieve roadster, een elegante limousine of een stoere muscle car, wij hebben iets speciaals voor jou.

  Services
home-btm-line-02.png

Vintage dreams on
wheels, where
timeless elegance
meets the open
road

Home Bottom Image 1
Home Bottom Image 2

Een klassieker verkopen?

Als je overweegt om jouw klassieke old-timer te verkopen, overweeg dan consignatie bij Wheels by Lex. Laat ons de last van de verkoop van je overnemen, terwijl jij blijft genieten van je geliefde voertuig. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van consignatie te bespreken en samen de volgende stappen te zetten.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website