loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Consignatie

Image 0

Wij staan voor
je klaar

Consignment is een fantastische optie voor autoliefhebbers die hun klassieke old-timer willen verkopen, maar ook de controle en het gemak willen behouden. Bij Wheels by Lex bieden we een professioneel consignatieprogramma aan waarmee je jouw waardevolle voertuig kunt verkopen met minimale inspanning en maximale opbrengst.

Image 0

Hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor consignatie bij Wheels by Lex, nemen we de zorgen en het gedoe van de verkoop uit handen. Ons ervaren team neemt de verantwoordelijkheid voor de marketing, promotie en onderhandelingen van jouw klassieker over. We beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en hebben toegang tot verschillende verkoopkanalen om maximale zichtbaarheid voor jouw voertuig te garanderen.

 

Dus, als je overweegt om jouw klassieke old-timer te verkopen, overweeg dan consignatie bij Wheels by Lex. Laat ons de last van de verkoop van je overnemen, terwijl jij blijft genieten van je geliefde voertuig. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van consignatie te bespreken en samen de volgende stappen te zetten.

 

Wheels by Lex - vertrouwde ondersteuning bij het verkopen van jouw klassieke old-timer.

Vragen of interesse?
Morgen Internet - Zorgeloos website