loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Aankoop-
begeleiding

Image 0

Wij staan voor
je klaar

Bij Wheels by Lex begrijpen we dat het kopen van een klassieke old-timer een spannend, maar soms ook uitdagend proces kan zijn. Daarom bieden we aankoopbegeleiding aan om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen en de perfecte klassieke auto kunt vinden die aan al je verwachtingen voldoet.

Image 0

Hoe werkt het?

We beginnen met het bespreken van jouw wensen, vereisten en budget. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerd profiel op van de gewenste old-timer, inclusief merk, model, bouwjaar, specificaties en meer.

 

Vervolgens gaan we aan de slag om potentiële voertuigen te identificeren die aan jouw criteria voldoen. We hebben een uitgebreid netwerk van verkopers, veilinghuizen en andere bronnen om de juiste auto voor je te vinden. We inspecteren grondig elke kandidaat en beoordelen de staat, geschiedenis en authenticiteit van het voertuig.

 

Wanneer we een geschikte old-timer hebben gevonden, zullen we je uitgebreid informeren en alle relevante informatie verstrekken, inclusief foto's, technische specificaties en onderhoudsverslagen. We zullen je begeleiden bij het evalueren van de prijs, het onderhandelen en het afhandelen van de aankoop, om ervoor te zorgen dat je een eerlijke deal krijgt.

 

Onze aankoopbegeleiding gaat verder dan alleen de transactie zelf. We kunnen je ook adviseren over eventuele aanpassingen, restauraties of onderhoud dat nodig is na de aankoop. We hebben de expertise en het netwerk om je te helpen bij het vinden van gekwalificeerde professionals voor specifieke werkzaamheden die je aan de auto wilt laten uitvoeren.

 

Wheels by Lex - jouw betrouwbare partner voor professionele aankoopbegeleiding van klassieke auto's.

Vragen of interesse?
Morgen Internet - Zorgeloos website