loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Restauratie-
begeleiding

Image 0

Wij staan voor
je klaar

Bij Wheels by Lex begrijpen we de waarde van het behouden en herstellen van de prachtige klassieke old-timers. Als je een klassieke auto hebt die in zijn oude glorie hersteld moet worden, zijn wij er om je te begeleiden bij elke stap van het restauratieproces.

 

Ons toegewijde restauratieteam bestaat uit ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van klassieke voertuigen. We hebben een diepgaande kennis van verschillende merken, modellen en periodes, en we zijn gepassioneerd door het behoud van de oorspronkelijke schoonheid en authenticiteit van elke auto.

Image 0

Hoe werkt het?

Ons team begeleidt je door het hele restauratieproces, van het demonteren en reviseren van onderdelen tot het herstellen van de carrosserie, het interieur en de technische systemen. We werken met hoogwaardige materialen en hanteren de nieuwste restauratietechnieken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat van de hoogste kwaliteit is.

 

Tijdens de restauratie houden we je op de hoogte van de voortgang en zorgen we ervoor dat je betrokken blijft bij het proces. We begrijpen dat een restauratieproject een persoonlijke en emotionele reis is, en we willen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat. Daarom communiceren we regelmatig met je, bespreken we belangrijke beslissingen en stellen we alles in het werk om aan je verwachtingen te voldoen.

 

Bij Wheels by Lex gaan we verder dan alleen het herstellen van de auto zelf. We kunnen je ook adviseren over de juiste onderhouds- en conserveringsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je voertuig in optimale staat blijft na de restauratie. We kunnen je ook helpen bij het documenteren van de geschiedenis van je auto en het verkrijgen van certificeringen of authenticiteitsbewijzen, indien gewenst.

 

Wheels by Lex - jouw betrouwbare partner voor restauratiebegeleiding van klassieke old-timers.

Vragen of interesse?
Morgen Internet - Zorgeloos website