loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Rally begeleiding

Image 0

Wij staan voor
je klaar

Welkom bij Wheels by Lex, jouw ultieme partner voor de begeleiding van een onvergetelijke rally-ervaring! Bij Wheels by Lex begrijpen we de opwinding en passie die gepaard gaan met deelname aan een rally. Of je nu een doorgewinterde rallyrijder bent of voor het eerst deelneemt, wij zijn er om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je optimaal van je rally-avontuur kunt genieten.

Image 0

Hoe werkt het?

Allereerst helpen we je bij het selecteren van de perfecte klassieke rallyauto die past bij jouw behoeften en rijstijl. Met onze uitgebreide collectie en ons netwerk van verzamelaars en liefhebbers kunnen we een voertuig vinden dat zowel betrouwbaar als indrukwekkend is. We zorgen ervoor dat je in een klassieker rijdt die je vertrouwen geeft en je in staat stelt om het beste uit je rally-ervaring te halen.

 

Daarnaast bieden we technische ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je auto in topconditie is voor de rally. Onze deskundige monteurs en technici zorgen voor een grondige inspectie, reparaties indien nodig en regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat je voertuig betrouwbaar en prestatiegericht is tijdens de race.

 

Tijdens de rally zelf bieden we uitgebreide logistieke ondersteuning en coördinatie. Van het regelen van transport tot het boeken van accommodatie en het plannen van routebeschrijvingen, we nemen de stress uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op de race. Ons team staat klaar om je bij te staan met eventuele vragen of uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

 

Wheels by Lex - jouw betrouwbare partner voor de meest opwindende rally-ervaringen.

Neem contact op
Morgen Internet - Zorgeloos website